Ето я и тази проста рецепта: откъсват се кълновете на прораснали

...
Ето я и тази проста рецепта: откъсват се кълновете на прораснали
Коментари Харесай

Майка ми страдаше от болки в ставите, не можеше да се изправи, накрая ходеше с бастун, докато един колега не ни сподели тази рецепта


Ето я и тази елементарна рецепта: откъсват се кълновете на прораснали картофи (но не зелени, а бели, преди засаждане в земята). Кълновете би трябвало да се сложат в буркан и да се залеят с водка, тъй че тя да ги покрива. Съдът би трябвало да се остави да престои 2 седмици на мрачно и топло място.

С тази настойка е належащо да се вършат компреси на болните стави или да се втрива в тях, след което да се увиват добре с вълнен плат и да се оставят да постоят по този начин за към два часа денем. И наложително се прави подобен компрес през нощта. След като научих тази рецепта, майка ми и аз незабавно взехме решение да я пробваме. Само една седмица след началото на лекуването, майка ми стартира да спи през нощта и острата болежка изчезна.

А в този момент тя към този момент може умерено да върви без бастун: просто да става и потегля. Това е огромна победа за нас. Побързайте да споделите тези скъпи препоръки с приятелите си, не ги лишавайте от опцията да научат за това!

zajenata.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР